Bivši hrvatski nogometaš postao reality zvijezda, osvojio 400.000 kuna

Foto: Facebook

VANJA DŽAFEROVIĆ, bivši hrvatski nogometaš, prije nekoliko dana postao je pobjednik bugarske verzije "Survivora".

31-godišnji Džaferović, koji je igrao za Zagreb i Segestu, karijeru je završio u Bugarskoj u momčadi Beroe, a svoj je uspjeh potom odlučio potražiti na malim ekranima.

To mu je i uspjelo u ovom popularnom TV formatu, gdje je s ostalim natjecateljima pokušavao "preživjeti" u Kambodži, a kako je najavio za bugarski Blitz slavlje će potrajati pet dana. Pobjedu će proslaviti s bivšim suigračima Beroe, suprugom Eugenijom (koja je i sama bila sudionica showa u jednoj od prethodnih sezona) i trogodišnjom kćeri Leom.

Pobjeda je Džaferoviću donijela 100.000 leva, odnosno oko 400.000 kuna, a kazao je da će novac uložiti u obrazovanje svoje djece (u veljači on i supruga očekuju i sina). "Napustio sam nogomet zbog ozlijede. Nisam baš bio klasa kao branič, ali igrao sam na solidnoj razini. Želim raditi brojne stvari izvan sporta - zanima me film i glazba. Nikad nisam naučio svirati gitaru, a to mi je želja", kazao je.

U Kambodži je Džaferović proveo 52 dana i prošao kroz ukupno 73 izazova. U finalu je dobio pet od deset glasova, što je bilo dovoljno za pobjedu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara