Bizaran način zarade: Amerikanac prodao svoje prezime za 45.000 dolara

Foto: jasonsadler.com

JEDAN je snalažljivi Amerikanac s Floride na internetu organizirao vrlo zanimljivu aukciju. Naime, na aukciji Jasona Sadlera nadmetale su se tvrtke čije bi ime on godinu dana nosio umjesto svog prezimena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jason Sadler osnivač je stranice "IWearYourShirt.com" te za život zarađuje dobar novac nošenjem majica različitih tvrtki koje promovira na društvenim mrežama. No, on se nije zadržao samo na majicama te je tvrtke odlučio promovirati na malo drukčiji i kontroverzniji način – svojim prezimenom.Tako će od 1.siječnja.2013. Jason Sadler postati Jason "HeadsetsDotCom", jer mu je upravo ta stranica za promjenu prezimena odlučila platiti 45.000 dolara. Sadler je na svojoj internet stranici naveo da će postati "hodajuća i pričajuća" reklama za tvrtku, što mu je na kraju i pošlo za rukom. U aukciji je sudjelovalo ukupno 25 tvrtki.

Inače, Jason fotografije i video zapise majica različitih tvrtki koje nosi, dijeli fanovima na Facebooku (ima ih oko 20 tisuća) i Twitteru (40 tisuća) te naglašava da su mu upravo društvene mreže omogućile ovakav novi i zanimljiv način promocije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara