Bolest će joj uskoro oduzeti život i zato želi stvarati nove uspomene sa svojom obitelji

Foto: Facebook

29-GODIŠNJA Yasmin Rajah otišla je u bolnicu jer je mislila da ima slomljeno rebro, a vratila se kući s teškom dijagnozom.

Nakon pretraga otkriven joj je tumor i dijagnosticiran rijedak oblik raka koji se proširio na kosti i kralježnicu, a šanse za preživljavanje su male. Doktori su joj dali samo pet posto šansi da će preživjeti. Yasmin se morala suočiti s bolnom istinom i prihvatiti da će joj bolest uskoro oduzeti život.

To su najteže prihvatili njezin partner Ryan i njihovi sinovi, 8-godišnji Jazz i 5-godišnji Josiah.

"Svaki dan pomisli što će biti s mojim dečkima, što mogu napraviti kako bi me se sjećali. Rekli smo djeci da će mama pobijediti rak i živjeti, ali stvari su se promijenile. Vjerojatno neću doživjeti Božić", kaže Yasmin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona i Michael nisu razmišljali o vjenčanju dok ih nije zadesila ova tragedija. Sada je Yasmin odlučila poželjela ostaviti djeci lijepe uspomene i vjenčati se, ali uz troškove liječenja par si ne može priuštiti svadbu.

Ryan je zbog toga kontaktirao radijsku postaju u Brisbaneu i zamolio ih za pomoć. Oni su podigli na noge njihovu lokalnu zajednicu i sada svi prikupljaju donacije za njihovo vjenčanje. Tako će Yasmin imati i djevojačku večer, a uskoro stiže i vjenčanica.

U međuvremenu ih je dočekalo još jedno iznenađenje. Kompanija "Flight Centre" pokrenula je akciju u kojoj se skupljen novac kojim će se financirati njihov put u Disneyland na koji će par otiči sa svojim sinovima.

"Jedino što želim jest da moji dečki znaju da ih volim", zaključila je Yasmin.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara