Bonova prijateljica Sanela Jenkins: Jeremić laže, nije se slikao s Bonom Voxom!

Foto: Anadolija

Nakon što je predsjednik Opće skupštine Ujedinjenih naroda Vuk Jeremić na društvenim mrežama objavio fotografiju s, kako je naveo, popularnim svjetskim pjevačem i humanitarcem Bono Voxom na kojoj zajedno dižu tri prsta, svjetski poznata poslovna žena i humanitarka iz Sarajeva Sanela Jenkins kontaktirala je svog prijatelja Bono Voxa i obavijestila ga o ovom skandalu.

U ekskluzivnoj izjavi za agenciju Anadolija Sanela Jenkins rekla je da je Bono bio šokiran informacijom i poručio da se s Jeremićem nije fotografirao.

"Iako sam znala da je ovo Pavel Sfera, osoba koja liči na Bona, šteta za Bona, koji je bezrezervni prijatelj Bosne i Hercegovine, već je nanesena i htjela sam mu skrenuti pažnju na to“, naglasila je Sanela i dodala: "Moji prijatelji iz Sarajeva su me odmah nazvali i rekli da moramo nešto učiniti i upoznati svjetsku javnost o ovim primitivnim postupcima iskompleksiranog Vuka Jeremića."

Sanela je otkrila da je u mnogobrojnim razgovorima i druženjima s Bonom, on uvijek isticao da je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i naroda u toj zemlji.

"Taj čovjek nigdje u svijetu se ne bi stavio na stranu nepravde. Trenutno PR timovi u Americi pripremaju priopćenje za javnost oko ovog odvratnog čina malog zeca, pardon Vuka", kroz smijeh je istakla Sanela Jenkins za agenciju Anadolija.

U međuvremenu, predsjednik Opće skupštine UN-a Vuk Jeremić, na svom Twitter profilu, napisao je kako je prevaren, jer je na "fotografiji s Bonom zapravo bio njegov dvojnik".

Podsjećamo, Jeremić je jučer na društvenim mrežama svoje simpatizere obavijestio o susretu s Bonom, gdje na fotografiji obojica pokazuju tri prsta. Jeremić nije precizirao gdje i kada se susreo s frontmenom glasovite grupe U2.

Jeremić je već danas priznao da ga je dvojnik Bono Voxa prevario, kako njega, tako i sve prisutne u baru u kojem su se fotografirali.

"Čovjek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvjereni da je to zbilja on. A što se tiče tri prsta, tako bih se slikao i s pravim", poručio je Jeremić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara