Časna sestra koja se ljubila s Elvisom danas na tome zarađuje milijune

Časna sestra koja se ljubila s Elvisom danas na tome zarađuje milijune

Foto: Press; Screenshot: YouTube

DOLORES HART danas je časna sestra poznatija kao Majka Dolores, no prije nekoliko desetljeća, točnije u razdoblju između 1957. i 1963. godine, bavila se glumom. Glumila je u 10 filmova, između ostaloga, u dva od njih, "King Creole" i "Loving You", i s Elvisom Presleyem.

Kada je napunila 25 godina napustila je Hollywood, odselila u Connecticut i zaredila se. Svoju je životnu priču prvi put s javnošću podijelila 2011. godina s ciljem da prikupi novac za obnovu svoje crkve. Od tada se donacije doslovno slijevaju na njen račun, a sve, kako tvrdi, ulaže u opatiju u kojoj je zaređena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudesno je to što mi je sve donio jedan poljubac s Elvisom", kaže Dolores Hart, kako prenosi Daily Mail. Sljedeći cilj ambiciozne časne sestre je prikupiti devet milijuna dolara za obnovu tvornice odjeće u kojoj će, nadaju se, zaposliti stanovništvo ruralnog dijela Connecticuta. Dosad je sakupila tri milijuna dolara.

"Poneki dolar pošalju nam i Elvisovi obožavatelji. Uglavnom nemaju novca, ali izdvoje ponešto i uz to nam šalju ljubav i podršku", kaže danas 76-godišnja časna sestra koja je napisala i autobiografiju koja joj također donosi zaradu.

O njenom je životu snimljen i kratak dokumentarac "God is the Bigger Elvis", koji je bio nominiran za Oscara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara