Četiri godine vodio dvostruki život da bi mami priredio iznenađenje života

Četiri godine vodio dvostruki život da bi mami priredio iznenađenje života

Screenshot: YouTube

LIAM BLAIR (31) svojoj je majci pripremio nevjerojatno iznenađenje.

Naime, mladi Škot izveo je majku Rhondu u jedan restoran kako bi joj saopćio da je posljednje četiri godine studirao psihologiju bez njezina znanja, a ona je za to doznala tek kada se pred njom pojavio u svečanoj halji i otkrio joj da će tog popodneva diplomirati.

Blair je sve to snimio i objavio na YouTubeu, a video se odnedavno počeo širiti društvenim mrežama.

"Ideja je isprva bila da joj ne otkrijem sve dok ne upišem fakultet, ali onda se malo razvuklo", našalio se Blair koji je četiri godine vodio dvostruki život i čak uvjeravao majku da radi u tvornici za preradu ribe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postajalo je sve bizarnije, a laži su postajale sve zapetljanije. Govorio sam da radim različite poslove i odsjedam u hotelu u Perthu, a postalo je stvarno komplicirano kad me počela ispitivati o kolegama s posla", govori Blair koji se za psihologiju odlučio jer, kako kaže, mnogo njemu bliskih ljudi boluje od neke psihičke bolesti.

Iznenađenje je još veće jer Liam je prije toga već studirao, ali napustio je fakultet kako bi se posvetio glazbi što je njegovu majku razočaralo.

"Rhondu je ovo oduševilo. Četiri je godine govorila: 'Sve to školovanje, a gubi vrijeme u tvornici'. Bio je to veliki šok i lijepo iznenađenje", zaključuje njegova baka Agnes Garrow.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara