Četrnaesta donacija u sklopu humanitarne akcije "Palčić gore!"

Četrnaesta donacija u sklopu humanitarne akcije "Palčić gore!"

Foto: PR

ČETRNAESTA po redu donacijom u sklopu humanitarne akcije “Palčić gore” intenzivni inkubator stigao je i u OB  Zabok!

Na Odjelu pedijatrije OB Zabok svečano je uručen inkubator za nedonoščad, za koji su sredstva donirale Narodne novine d.d. u sklopu akcije "Palčić gore".Ovo je već druga donacija Narodnih novina u sklopu akcije "Palčić gore". Nakon prošlogodišnje donacije toplog reanimacijskog stolića OŽB Vukovar, ove godine doniran vrijedan inkubator OB Zabok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inkubator je u ime Narodnih novina svečano predao g. Anđelko Topolovec u društvu gđe Željke Vučko, predsjednice Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”. Ravnatelj OB Zabok dr. Ivan Švajger zahvalio je "Palčićima" na hvalevrijednoj akciji za naše najmanje i Narodnim novinama na ovoj vrijednoj donaciji, te naglasio da će ovaj suvremeni inkubator uvelike pomoći i olakšati njegu najmanjih pacijenata.Donaciji su nazočili i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar koji je zahvalio Narodnim novinama na ovoj vrijednoj donaciji i pohvalio zalaganje i trud “Palčića” u ovoj hvalevrijednoj akciji za opremanje rodilišta širom Hrvatske, uz obećanje da će se i Krapinsko- zagorska županija uključiti u akciju, te zamjenica gradonačelnika Zaboka Nevenka Gregurić. Ispred Grada Zagreba kao pokrovitelja akcije "Palčić gore" donaciji je nazočila dr. Dragica Brčić iz Gradskog ureda za zdravstvo, koja je svima okupljenima prenijela pozdrave i podršku gradonačelnika Grada Zagreba gosp. Milana Bandića i pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo dr. Šostara te izrazila zadovoljstvo Grada Zagreba kao pokrovitelja do sada učinjenim u sklopu akcije “Palčić gore”, te naglasila da će Grad Zagreb kao i uvijek do sada, od samog osnutka Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići" pomagati naš rad.G. Topolovec je u ime Narodnih novina poručio: "Drago nam je da će vam inkubator pomoći u još kvalitetnoj skrbi, ali želimo vam da u njemu bude što manje pacijenata!"

I naša želja je da što manje novorođenčadi ima potrebu za uređajima koji su donirani putem akcije "Palčić gore", no ako ipak zatreba, da budu dostupni u svakom rodilištu širom Lijepe naše, kako bi naši "Palčići" uz pomoć i podršku medicinskog osoblja i svojih roditelja sigurnije kročili u život !

"Hvala svima koji su, kao i uvijek do sada, podržali akciju Palčić gore!", poručuju iz kluba roditelja nedonoščadi "Palčići".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara