Chris Brown javno prozvao psihički bolesnu osobu: "Ovo je stvarno ludo sranje!"

Chris Brown javno prozvao psihički bolesnu osobu: "Ovo je stvarno ludo sranje!"

Foto: Instagram

CHRIS BROWN ponovo se našao u medijima nakon što je javno posramio uhodu koja je navodno provalila u njegovu kuću.

Pjevač je pozvao policiju nakon što je 21-godišnju Amiru Ayeb našao u svojem domu, nakon čega je ona optužena za vandalizam i provalu, piše CNN.

A na svojem je profilu na Instagramu, gdje da slijedi više od devet milijuna ljudi, objavio fotografiju Amire na kojoj ona sjedi na stepenicama, omotana samo u ručnik. Uz nju je napisao: "Dođem kući i nađem ovu luđakinju. Razvalila je vrata. Pronašla je vremena da skuha nekoliko jela. Napisala je 'volim te' na zidovima. Razbacala je stvari moje kćeri i psa. I ostavila lude voodoo stvari po mojoj kući. To samo pokazuje koliko su ludi ljudi ludi. I pošarala je svoje ime na moje automobile! Volim svoje fanove, ali ovo je stvarno ludo sranje! Molim se da će potražiti pomoć".Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brown je fotografiju u međuvremenu izbrisao, ali ne prije nego što je na sebe navukao bijes društvenih mreža.

"Dakle, Chris Brown je odvojio malo vremena da posrami mentalno nestabilnu ženu jer mu je provalila u kuću. Psihička bolest nije predmet sprdnje. Ali ti definitivno jesi" ili "Chris Brown je objavio fotografiju lude žene na Instagramu i on njoj napisao cijeli pasus. Kakav jebeni klaun", samo su neki od komentara.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara