Cinestar TV kanali u novom ruhu

Cinestar TV kanali u novom ruhu

Screenshot: YouTube

NOVA je godina idealno vrijeme za nove početke. CineStar TV kanali stoga su 2015. započeli u velikom stilu. Naime, od 5. siječnja gledatelji mogu uživati u potpuno osvježenom izgledu CineStar TV, CineStar TV Action and Thriller te CineStar TV Premiere kanala koji su zadržali svoje prepoznatljive boje (plavu, crvenu i zlatnu), kao i zvjezdicu koja se s godinama nametnula kao sinonim za CineStar filmsku kvalitetu, no sve ostalo dobilo je potpuno novu dimenziju.

"Vođeni isključivo željom da našim gledateljima pružimo još veći užitak i doživljaj prilikom gledanja naših TV kanala te da naš vizualni identitet u potpunosti prati kvalitetu našeg programa, koristili smo produkciju pos­ljednje generacije najmoćnijih softwarea na tržištu koja uključuje različite specijalne efekte i veličanstvene glazbene podloge. Svjesni smo da smo vizualni medij te da tehnologija brzo napreduje, pa je logičan slijed bio da osuvremenimo vizualni identitet kanala.

Ako našim gledatelji­ma uskoro omogućujemo ekskluzivnu TV premijeru Vuka s Wall Streeta koji je prije samo 13 mjeseci poharao blagajne kina diljem svijeta, onda i najava istog mora biti na nivou. Laički gledano, vrhunski dizajnerski pok­lon zapakiran je također u stilu. Zato smo si uzeli maksimalno vremena, nismo radili u žurbi te smo svi prezadovoljni kako moderno i svježe sve izgleda. Jedva čekamo reakcije naših gledatelja", izjavio je povodom predstavljanja novog identiteta CineStar TV kanala direktor Tomislav Vinceković.

Na ovaj način CineStar TV te CineStar TV Action and Thriller simbolično slave svoj šesti, a CineStar TV Premiere kanali svoj prvi rođendan. Naravno, zajedno s najnovijim filmskim blockbusterima i TV premijerama koje slijede u novoj godini. Budući da su premium kanali, najatraktivniji filmski naslovi prvo će se pojaviti na CineStar TV Premiere 1 i 2: "Vuk s Wall Streeta", "12 godina ropstva", "Herkul", "Kuća velikog mađioničara", "Non-Stop", "Pompeji", "Need for Speed"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova te više od stotinu odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova.

Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju prikazuju se s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke razlučivosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama.

CineStar TV Premiere kanali dostupni su na platformama: Bnet, VipTV, Iskon TV, OptiTV, H1TV i AmisTv.

CineStar TV i Action & Thriller dostupni su na sljedećim platformama: Max TV, Bnet, VipTV, Iskon TV, Opti TV, Total TV, Evo TV, H1TV i AmisTv.

Uživajte u najnovijim filmskim hitovima i novom vizualnom identitetu CineStar TV Channels grupe već danas!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara