Čistunci nemaju pametnijeg posla: "Skandalozna haljina" koja je izazvala 139 pritužbi podsjetila na modne izbore Barbare Kolar

Screenshot: YouTube

DA DEŽURNI dušobrižnici nemaju pametnijeg posla dokazuje i "slučaj sporne haljine" koja je izazvala čak 139 pritužbi BBC-u.

Naime, voditeljica britanskog izdanja talent showa "The Voice", Holly Willoughby, u finalnoj se večeri pojavila u "hrabroj" odjevnoj kombinaciji koja je očito bila previše za čistunce koji su u showu uživali ispred malih ekrana.

Riječ je o običnoj crnoj haljini s nešto većim prorezom sprijeda, ali gotovo je nevjerojatno da je netko u tome prepoznao razlog za pritužbe TV kući.

Da stvar bude apsurdnija, BBC je izdao i priopćenje: "Žao nam je ako su neki gledatelji haljinu voditeljice doživjeli kao neprimjerenu. Holly uživa u modi i naše je mišljenje da je haljina koju je obukla u finalnoj večeri showa bila glamurozna i u potpunosti primjerena prilici".

A čini se da postoji određena špranca prema kojoj gledatelji reagiraju na "pretjerano izrezane" haljine voditeljica u raznim showovima. Jer ovaj slučaj sasvim se malo razlikuje od opetovanih prozivanja Barbare Kolar za njezina seksi izdanja u "Pjevanju" i "Plesu sa zvijezdama". Štoviše, jedina je razlika u tome što HRT nikad nije službenim priopćenjem popratio neki od modnih izbora svoje voditeljice. Barem dosad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara