Čovjek s dva penisa objavio svoju priču: Da, koristim ih istovremeno i imao sam više od tisuću partnera

Čovjek s dva penisa objavio svoju priču: Da, koristim ih istovremeno i imao sam više od tisuću partnera

Foto: Shutterstock

NAKON što je vjerojatno bezbroj puta čuo komentare tipa "čovječe, moraš o tome napisati knjigu", čovjek koji je rođen s rijetkom anomalijom uslijed koje ima dva penisa, upravo je to i napravio.
 
Njegovi memoari u obliku e-knjige, objavljeni su pod naslovom "Double Header: My life with two penises" i već su u prodaji.
 
Zarada koja se očekuje, ipak, nije jedini razlog zašto je čovjek koji se krije iza nadimaka DoubleDickDude i Diphallic Dude, objavio svoje zapise o životu s dva penisa.
 
Izuzev stranice na Redditu, gdje je na neki način ipak izašao u javnost, ovaj je, još uvijek zapravo anonimni biseksualac, rekao da je konačno želio odgovoriti na pitanja koja mu postavljaju cijeli život i tako mnogima s istim ili sličnim problemima pokazati da nisu sami i da ne trebaju biti odbačeni samo zato što su zbog nečega "drugačiji".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"I danas, ljudi još uvijek na određeni način sažalijevaju biseksualce. Još uvijek nas smatraju kukavicama koje se ustvari boje priznati da su - gay. Koja gomila sranja", priznaje u nedavnom intervjuu za Rolling Stone.
 
Mnogi se, međutim, kako i sam priznaje, pitaju zašto je još uvijek anoniman.
 
"Ako izađem javno, pred mikrofone i kamere, više neću to biti ja. Od tog trenutka bit ću samo 'čovjek s dva penisa' i to je to. Prepoznat će me moji susjedi i za njih više neću biti isti. Prepoznat će me prodavač na tržnici, cura u mojoj omiljenoj trgovini... Više nikada neću imati život koji imam sada. A ta mi ideja nije nimalo cool", objašnjava te dodaje: "Imao više od tisuću seksualnih partnera, i, da, u seksu često, istovremeno, koristim oba".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara