Crvena Jabuka i Željko Bebek najavljuju koncert za pamćenje na Rujanfestu

Foto: PR

POZNATA sarajevska pop-rock skupina, Crvena jabuka i Željko Bebek nastupaju ove godine zajedno na zagrebačkom Rujanfestu u subotu 13. rujna na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate.

Crvena jabuka već tri desetljeća usrećuje mnogobrojnu publiku diljem regije, a često nastupaju i na drugim kontinentima. Željko Bebek jedan od najboljih pjevača naših prostora koji ima iza sebe gotovo 40 godina uspješne karijere nastupa po prvi put na Rujanfestu te će pred publikom Rujanfesta izvesti hitove 'Dabogda te voda odnijela' , 'Laku noć, svirači' ' Oprosti mi što te volim', Čaša otrova', ali i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta, čiji je bio dugogodišnji član.

Niz izuzetnih pjesama iz svoje prošlosti Bebek je nastavio i s novim albumom s kojeg dolazi i pjesma pjesma "Ožiljak". "To mi radi", "Tuga, ti i ja", "Volio bih da si tu", "Tamo gdje ljubav počinje", tek je maleni dio mnogobrojnih hitova Crvene jabuke koje će posjetitelje na Rujanfestu moći čuti. Spoj ovih dvaju velikana regionalne glazbene scene zasigurno obećava dobru zabavu za sve posjetitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasaKao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara