"Čuvao sam stražu kad je bio s Naomi": Bivši Tysonov menadžer otkriva što mu je upropastilo karijeru

"Čuvao sam stražu kad je bio s Naomi": Bivši Tysonov menadžer otkriva što mu je upropastilo karijeru

Foto: JLP

NEKADAŠNJI menadžer bivšeg boksača Mikea Tysona, Rory Holloway, otkrio je dosad nepoznate detalje iz osobnog života i karijere jednog od najboljih boksača na svijetu.

Holloway je o svemu šutio deset godina, i to "iz poštovanja" prema nekadašnjem jako dobrom prijatelju, no sada su prljavi detalji izašli na svjetlo dana.

U svojoj knjizi "Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson", Holloway je među ostalim napisao kako je Tyson mogao biti najbolji boksač na svijetu, no da ga je u tome spriječila ovisnost o ženama i seksu, prenosi Mirror.

Tyson koji je osuđeni silovatelj, unajmio je tjelohranitelje koji su cjelodnevno pazili da se boksač ne iskrade negdje sam, u potragu za ženskim društvom.

Tyson je 1991. godine silovao tada 18-godišnju Desiree Washington u hotelskoj sobi, a godinu dana kasnije, optužen je za silovanje.

Holloway se osvrnuo i na taj događaj te je komentirao kako je "pravo čudo da ga i neke druge žene nisu optužile za istu stvar".

Najbizarnije od svega jest to što je tijekom svojeg trogodišnjeg boravka u zatvoru, stalno bio okružen ženama, koje su doslovce čekale u redu kako bi ga posjetile.

"Došao bih ga posjetiti u zatvor, a čuvari bi mi kazali da dođem idući dan jer na Mikea u redu čekaju djevojke. Unutra je imao više žena na raspolaganju nego vani", otkrio je.

"Znao sam da ga u ringu nitko ne može zaustaviti. Jedini razlog zbog kojeg nije postao najbolji jest njegova slabost prema ženama. Svaka odluka koju je donio, vrtjela se oko seksa i žena", otkrio je njegov bivši menadžer.

S velikim novcem koji je Tyson počeo zarađivati, stigle su i manekenke, modeli i glumice kojima se dopadao njegov novac i status. Na njegov šarm tako je pala i Naomi Campbell.

"Kazao mi je da ide na WC, a nedugo zatim, u isti WC je za njim ušla Naomi Campbell. Ja sam čekao ispred i čuvao im pića. Kako su gosti pristizali, govorio sam im da je toalet zauzet", objasnio je u knjizi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara