Dirljivije nego u bilo kojem filmu: Ova će vas ljubavna priča u potpunosti razoružati

Dirljivije nego u bilo kojem filmu: Ova će vas ljubavna priča u potpunosti razoružati

Foto: Twitter

U OVO naše moderno doba prepuno cinizma, rijetko susrećemo ljubavne priče koje nas još mogu oduševiti.

I taman kad smo pomislili da su nas romantične komedije i drame toliko "baždarile" da više nikad nećemo naići na romantiku koja može dirnuti, ususret Valentinovu objavljena je priča koju ne bi mogao smisliti niti najbolji holivudski scenarist (unatoč tomu što pomalo podsjeća na "P. S. I Love You"), prenosi Huffington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, na Twitteru se preko vikenda pojavila priča koja je izašla u tiskanom izdanju časopisa HyperVocal. U pitanju je pismo čitateljice, 68-godišnje Sue Johnston iz Houstona, a teško da će se među vama naći netko koga ovo neće dirnuti.

Posebna pošiljka

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Valentinova oni bi mi poslao buket najljepšeg cvijeća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih riječi: "Moja ljubav za tebe raste". Četvero djece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kad je prije dvije godine preminuo.

Na prvo Valentinovo koje sam provela sama, 10 mjeseci nakon što sam ga izgubila, bila sam šokirana kad mi je stigao prekrasan buket...od Johna. Ljutita i slomljena srca nazvala sam cvjećarnu kako bih im objasnila da je došlo do pogreške. Oni su mi objasnili: "Ne, gospođo. Nije u pitanju pogreška. Prije nego što je preminuo, Vaš je suprug platio jako puno godina unaprijed i tražio da mu garantiramo da ćete Vi nastaviti dobivati cvijeće na Valentinovo. Sa srcem u grlu poklopila sam slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: "Moja je ljubav za tebe vječna".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara