Dirnuo je sve: Tko je beskućnik kojeg je Miley Cyrus dovela na dodjelu MTV-jevih nagrada?

Foto: Instagram

MILEY CYRUS, za promjenu, pozitivno iznenađuje.

Iako su mnogi vjerojatno očekivali da će nagradu za video godine primiti u svom stilu, izbeljiti se i malo twerkati, Miley je na pozornicu poslala 21-godišnjeg beskućnika Jessea koji je održao emotivni govor.

On je tu priliku iskoristio kako bi podignuo svijest o humanitarnog organizaciji "My Friend's Place".Ta organizacija pomaže mladim beskućnicima da ponovno stanu na noge te im pruža edukaciju, zdravstveno osiguranje i pomoć u traženju posla, a Jesse je jedan od njezinih štićenika.

Miley je Jessea upoznala u sjedištu organizacije 19. kolovoza i odmah se sprijateljila s njim. Mladić je u svom govoru priznao da je živio u skloništima za beskućnike diljem Los Angelesa. Zbog toga želi da čitav svijet zna kako u SAD-u postoje "mladi ljudi koji gladuju, koji su izgubljeni i boje se za svoj život."Nakon dodjele, Miley i Jesse otišli su proslaviti nagradu i završili u restoranu brze hrane. Tamo su napravili i selfie koji je Miley objavila na Instagramu kako bi još jednom svojim fanovima pokazala "svog heroja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara