Djeca Willa Smitha su jako, jako, jako pretenciozna

Foto: Guliver Image/Getty Images

JADEN i Willow Smith, poznata djeca poznatih roditelja Willa Smitha i Jade Pinkett Smith, zajednički su odgovarala na pitanja T Magazinea i pritom se osvrnula na čitav niz tema, od kojih je za neke već dovoljno čudno što su se uopće našla na popisu pitanja.

Kako god bilo, 16-godišnji Jaden i 14-godišnja Willow, odgovarali su na bizarne upite još bizarnijim odgovorima, a mi vam donosimo najbizarnije kroz koje ćete shvatiti da su Smithova djeca najpretencioznija djeca u Hollywoodu. I još jednom zahvaliti okolnostima što vama nitko u tinejdžerskim godinama nije postavio ovakva pitanja i onda odgovore predstavio čitavom svijetu.

Što trenutno čitate?

Willow:
Kvantnu fiziku. Osha.

Jaden: "Drevna tajna: Cvijet života", drevne tekstove za koje se ne zna kad su napisani.

Kakvo je vaše iskustvo s vremenom? Mislite li da prolazi brzo?

Willow: Što se mene tiče ja mogu učiniti da vrijeme protječe brzo ili sporo, kako god ja želim, pa tako znam da ono ne postoji.

Jaden: Dokazano je da to kako vrijeme protječe za vas ovisi o tome gdje ste u svemiru. Relativno je. Ali na razini Zemlje, ako ste svjesni trenutka, jedna sekunda može trajati čitavu godinu. A ako niste svjesni, čitavo djetinjstvo i život mogu proći u šest sekundi. Ali u njemu se možete i izgubiti.

Willow: Jer življenje.

Jaden: Tako je, jer trebate živjeti. U našim umovima postoji teoretski fizičar i možete pričati i pričati, ali sve se svodi na življenje.

Willow: Stvar je u akciji.

Koje teme se pojavljuju u vašim radovima?


Jaden: Ocean, melankolija oceana, melankolija svega ostalog.

Willow: I osjećaj da je ovo fragment holografske stvarnosti koju je stvorila viša svijest.

Jaden: Čim smo Willow i ja počeli raditi glazbu to je jedna stvar koju je cijeli svijet shvatio: ok, otključali su novi korak iskrenosti.

Kako ste postali bolji?

Willow: Brinući manje o tome što drugi misle, ali i brinući sve manje i manje o tome što tvoj vlastiti um misli, jer ono što tvoj um misli je, ponekad, ono što te čini tužnim.

Jaden: Točno. Jer je naš um dualan. Pa kad jedna misao uđe u um, to nije samo jedna misao, ona odskoči od obje polutke mozga. Kad razmišljate o nečemu radosnom, razmišljate i o nečemu tužnom. Kad razmišljate o jabuci, razmišljate i o suprotnom od jabuke. To je alat za razumijevanje matematike i stvari s dvije odvojene stvarnosti. Ali kreativnost dolazi iz jedinstva. U njoj nema dvojnosti svijesti. Ne možete slušati svoj um u takvim stvarima, on će vam reći što da mislite i što drugi ljudi misle.

Willow: I onda razmišljate o onome o čemu razmišljate, što je vrlo opasno.

Spomenuli ste disanje, a ta ideja se pojavljuje i u vašim pjesmama.

Willow: Disanje je meditacija, život je meditacija. Morate disati da biste živjeli pa je disanje način kako da se spojite sa svetim mjestom u vašim srcima.

Jaden: Kad se djeca rode u fontanelama možete osjetiti otkucaje srca. To je zato što se energija kreće njihovim tijelima gore-dolje.

Willow: Prana energija.

Jaden: To je prana energija jer oni još uvijek dišu kroz trbuh. Sjećaju se. Bebe se sjećaju.

Willow: Kad su u trbuhu ona su tako svjesna, slažući svoje kosti, slažući ligamente. Ali šokiraju se ovim grubim svijetom.

Jaden: Kemikalijama i stvarima i onda polako...

Willow: Odrastanjem počnu sve gubiti.

Jaden: I znate, postanu poput nas.

Kako izgleda vaš proces kreacije?

Jaden: Iskreno, samo želimo raditi glazbu koja je cool. Ne mislimo da ima jako puno glazbe koja je cool. Pa radimo svoju. Nemamo niti jednu pjesmu koju volimo slušati od drugog glazbenika, znate?

Willow: To ja radim s romanima. Nema romana koje volim čitati pa pišem svoje i onda ih čitam, nema ništa bolje od toga.

Jaden: Willow piše svoje romane od šeste godine.

Eto. Za puni doživljaj pročitajte cijeli intervju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara