Djevice i djevci ujedinjeni u reality showu: Volim pričati o seksu, ali ne seksam se

Djevice i djevci ujedinjeni u reality showu: Volim pričati o seksu, ali ne seksam se

Screenshot: YouTube

NOVI reality show "Virgin Territory" bavi se mladim ljudima koji se nikada nisu seksali.

Za produkciju je zadužen MTV, a reality prati grupu mladih u '20-ima i njihova razmišljanja o seksu.

"Ja sam djevica. U medijima ne vidimo toliko puno djevica. Ne dobivamo puno pažnje", kaže jedna od sudionica showa, 22-godišnja Domonique Sullivan.

23-godišnja Lisa Youngerman pristala je sudjelovati na projektu kako bi mlade motivirala da pričekaju sa seksom. "Čekala sam sa seksom do braka. Željela sam mladim curama i dečkima pokazati da je i to jedna od mogućih odluka", ispričala je i dodala da je vjera imala snažan utjecaj u njezinoj odluci da se ne seksa prije braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21-godišnji Alex Melger odrastao je u malenom konzervativnom gradu u Arizoni i osjećao da ne može javno priznati da je gay. "Volim pričati o seksu, ali ne seksam se", našalio se.

"Mislim da će gledatelji biti iznenađeni. Vidjet ćete žene koje žele izgubiti djevičanstvo, one koje ga žele zadržati, dečke koji ga žele izgubiti i obrnuto. Ovo će promijeniti način na koji gledamo na seks", rekao je Alex o realityju.

U svakoj epizodi upoznat ćemo četvero mladih ljudi koji će s gledateljima podijeliti svoje priče o djevičanstvu, a prva epizoda prikazat će se u srijedu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara