Dobio dirljivu čestitku od oca koji je preminuo prije 16 godina

Dobio dirljivu čestitku od oca koji je preminuo prije 16 godina

Foto: Reddit

JEDAN je 30-godišnjak, koji se na Redditu potpisuje kao ChrisBenRoy, za rođendan dobio čestitku od svog oca. I ništa u toj priči ne bi bilo čudno da njegov otac nije umro od raka prije 16 godina. Fotka, odnosno čestitka, koju je ChrisBenRoy objavio na Redditu, dobila je hrpu komentara, točnije oko 2000 njih u samo jednom danu, a u njoj stoji:

"Vrijeme je da izbaciš riječ 'dude' iz svog rječnika i okreneš bejzbolsku kapu na drugu stranu. Sretan ti rođendan". U potpisu stoji jednostavno: "Voli te tata".

Čestitku je njegov otac, očito, pripremio malo prije svoje smrti, a do rođendana ju je čuvala majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tata je umro od raka jetre i pluća 1999. godine, nakon što se s bolešću borio godinu i pol dana. U jednom je trenutku, nakon kemoterapije i svih tih silnih lijekova, osjetio da je došao kraj i pretpostavljam da je tada napisao čestitke za mog brata i mene", objasnio je na Redditu.

Iako je čestitke od oca dobio i za svoj 13., 20., 21. i 25. rođendan te na dan kada je dobio vozačku dozvolu, zadnjih pet godina čestitke više nisu "stizale" pa je ChrisBenRoy gotovo i zaboravio na njih. "Zato me valjda ova i dirnula tako posebno. Totalno me iznenadila i rasplakala, ali i učinila nevjerojatno sretnim. Imam osjećaj kao da je još tu. Dok u rukama držim nešto što nisam vidio prije, nešto što je i on držao u rukama i što je on potpisao... Kao da je to napravio jučer", napisao je 30-godišnjak.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara