Dobro je biti zvijezda: Madonna ipak ne mora sjediti u poroti

Dobro je biti zvijezda: Madonna ipak ne mora sjediti u poroti

Foto: Press

AMERIČKA pop zvijezda Madonna odradila je u ponedjeljak svoju porotničku dužnost u New Yorku iako nije kročila u sudnicu, pišu u utorak američki mediji.

Madonna je pozvana na okružni sud u New Yorku da ispuni svoju građansku porotničku dužnost, pošto je u svibnju oslobođena obaveze zbog zdravstvenih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva sata čekanja u sudskom uredu, Madonni je rečeno da njezine usluge u sudnici nisu potrebne. Glasnogovornik suda David Bookstaver rekao da je zvijezda oslobođena obaveze jer su za taj dan imali dovoljno porotnika. Također, na sudu nisu željeli da njezina nazočnost izazove komešanje pri izboru porotnika za pojedine procese.

Već sama činjenica da se odazvala pozivu i došla na sud računa se kao ispunjenje obaveze i idućih šest godina neće je zvati.

"Ovo govori da stvarno svi mogu biti pozvani u porotu", rekao je Bookstaver. No neke je pogodnosti Madonna ipak dobila. Dopušten joj je dolazak s tjelesnim čuvarima, a poziv u sudnicu čekala je sama u uredu, a ne u sobi sa svim ostalim porotnicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara