Drama, drama, drama: Procurile Beyonceine neretuširane fotografije

Drama, drama, drama: Procurile Beyonceine neretuširane fotografije

Foto: BeyonceWorld/Complex, Twitter

OVIH dana u svijetu bogatih i slavnih očito nema većeg trenda od curenja neretuširanih fotografija.

Čak 224 upravo takve fotografije objavila je danas stranica Beyonce World, a na njima se slavnu pjevačicu može vidjeti na snimanju za L'Orealovu reklamu 2013. godine. I iako fotografije nisu nimalo skandalozne (tu i tamo se može vidjeti pokoja mala nepravilnost na inače besprijekornom licu), fanovi su poludjeli i zatrpali Twitter.

Jer ipak je to savršena Beyonce čija publika očito ne može podnijeti činjenicu da je i ona osoba od krvi i mesa, a, kao što se još pretprošle godine utvrdilo, ta spoznaja teško pada i samoj Beyonce. Svi se sjećamo drame koja je nastala nakon što su objavljene njezine nesavršene fotke sa Super Bowla, koje su zabavljale internet, a za koje je sama Queen B izričito tražila da ih se ukloni.

Slična stvar sad se očito ponovila jer su fotke koje je Beyonce World danas objavio uklonjene za manje od sat vremena (naravno, to ne znači da su ih neki drugi već nisu prenijeli), a na stranici sad stoji sljedeća poruka: "Zbog prezira BeyHivea (Beyonceine sljedbe fanova, op.a.) uklonili smo fotografije. Ne želimo izazivati dramu niti želimo započinjati ratove obožavatelja. Neke stvari koje smo vidjeli da se ovdje pišu jednostavno su grozne i ne želimo imati veze s tim. Objavili smo fotke samo da pokažemo da je naša kraljica prirodno lijepa, a u isto vrijeme i samo obična žena".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara