Drugi Massimov trijumf u Domu sportova! "1 dan ljubavi" prepun emocija i odličnih pjesama

Drugi Massimov trijumf u Domu sportova! "1 dan ljubavi" prepun emocija i odličnih pjesama

Foto: Darko Božičević, Mario Krištofić, Walter/Press

NAKON prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu, Massimo je u subotu održao još jedan koncert za pamćenje priuštivši brojnoj publici savršenu večer prepunu emocija.

Massimo je ponovno iznenadio autentičnim i svježim live aranžmanima pjesama koju su obilježile njegov dosadašnji rad, ali i onima s novog albuma "1 dan ljubavi" koje je zagrebačka publika imala priliku premijerno čuti.

Točno u 21 sat sve oči bile su uprte u Massima, koji je na maloj, dodatnoj bini, izveo akustičnu verziju pjesme "Suze nam stale na put". Nakon ove sjajne uvodne minijature, radnja se premješta na veliku pozornicu gdje nas gostujuća bubnjarska trupa "Zli bubnjari" zaglušujućim virtuoznim perkusijama uvodi u koncert i Massimovu prvu pjesmu "Sretan put".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog originalnog uvoda slijede pjesme "Bilo gdje" i "Gdje smo sad" koje je, kako je i Massimo naglasio, odabrala upravo publika preko društvenih mreža kao pjesme koje bi voljeli čuti na koncertu. Izvrsni saksofonist Igor Geržina pridružuje se na aktualnom singlu "Ispod nekog drugog neba", a jedan od producenata novog albuma, ujedno i gitarist Nikša Bratoš sudjeluje na pjesmi "Kladim se na nas".

Na koncertno premijerno izvedenoj pjesmi "Ne dam grijehu na tebe", Massimo na pozornicu poziva Davida Rhodesa, svjetski priznatog gitarista i dugogodišnjeg suradnika Petera Gabriela. Slijede pjesme "Kladim se na nas" i "Ne dam grijehu na tebe" s autorskim potpisom Amila Loje, koji je sinoć također bio u publici, a u Zaqreb je, specijalno za ovu večer, stigao iz Sarajeva. Pri izvedbi naslovne pjesme albuma "1 dan ljubavi" Massimo publici predstavlja skladatelja i klavijaturista Predraga Martinjaka, ujedno i autora velikih hitova "Suze nam stale na put" i "Iz jednog pogleda" te iskreno pokazuje koliko mu je stalo do autorskog i umjetničkog kolektiva vrsnih glazbenika koji gradi godinama. Massimo je s Martinjakom izveo još jednu sjajnu pjesmu s novog albuma i priuštio još jedan od posebnih trenutaka za pamćenje. Riječ je o pjesmi "Čuvam te" - koju je dvojac posvetio Dinu Dvorniku.Suvišno  je naglasiti da je Massimov stalni bend u sastavu Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina) i Aleksandar Ismailovski (klavijature) ponovno bio na visini zadatka, baš kao i prateći vokali Martina Majerle, Vanesa Mišić i Matea Majerle. Publika je Massima i sve glazbenike koji su 14. veljače u Domu sportova satkali prekrasnu ljubavnu priču nagradila s dva poziva na bis i tu nije bio kraj... 

Večer je zaključena snažnom odjavom - kako je i započela - glasnim ritmovima Zlih bubnjara. Za predgrupu je odabrana zagrebačka Gretta koja je publiku dobro zagrijala 20-minutnim nastupom i potpuno opravdala povjerenje - odlično se snašla na velikoj pozornici pred velikim auditorijem.Kako je bilo u Domu sportova saznajte i putem Massimove službene Facebook stranice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara