Dubrovački poduzetnik poziva topless navijačice na besplatan odmor bez ikakvih obaveza

Dubrovački poduzetnik poziva topless navijačice na besplatan odmor bez ikakvih obaveza

Foto: Facebook

DVIJE prsate navijačice koje su postala glavna tema Eura u Hrvatskoj, ali i svijetu, dobile su zanimljiv poziv. Putem Indexa Mislav Burđelez, vlasnik i voditelj glasovitog restorana Galija iz Cavtata, i njegovi prijatelji, ugledni dubrovački poduzetnici i poduzetnici, pozvali su djevojke na tjedan dana besplatnog odmora u Dubrovniku.

"Oduševljeni smo nastupom naših topless-navijačica. One su nam u ovom trenutku privukle veću pozitivnu globalnu pozornost čak i od naših nogometaša. Tako se iskazuje istinsko domoljublje Lijepoj Našoj, Lijepe naše zemljakinje! Stojimo iza svih vaših postupaka, iskreno im se divimo i potičemo vas da nastavite u istom prepoznatljivom stilu. Želimo vam se odužiti. Pozivamo vas na jednotjedni veličanstven provod u Dubrovniku i Cavtatu", napisali su dečki u svom "dubrovačkom proglasu".

Mislav je za Index otkrio kako svi očekuju topless-navijačice te im obećava sjajan provod. "Sjedeći jutros, kao i svako jutro, na piću sa svojim kolegama, nervozni što svi daju podršku raznim okupljanjima u Hrvatskoj, bili smo ponosni na naše navijačice i ogorčeni na čudne napade na njih i jednostavno se rodila ideja da pozovemo cure da dođu u Dubrovnik bez ikakvih obaveza, provesti se s nama tjedan dana jedući, pijući i ribajući. Da im na taj način damo podršku jer su do ovog trenutka, ne znam što će biti danas iza 18 sati, proslavile Hrvatsku u Europi više nego ijedan od ministara ili premijera", rekao je Mislav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više su napravile od turističkih zajednica, više su napravile svojim prirodnim pokretom nego sve turističke zajednice u zadnjih deset godina, koje troše desetke milijuna godišnje", nastavio je poduzetnik. Nada se da će se cure odazvati njegovom pozivu. "Volio bih, zašto ne. Čekamo ih mi i naše žene i djeca. Nakon napora i podrške našim dečkima u Poljskoj, zaslužile su jedan lijepi odmor u Dubrovniku i Cavtatu. Naravno, i vrijeme će se proljepšati kad one dođu dolje", zaključio je Mislav.

Djevojke, javite se

Jelena i Viktorija, ukoliko ste za besplatan dubrovački provod, javite se na mail apetit@index.hr. U tom slučaju, Apetit će objavljivati najbolje trenutke s dubrovačkog provoda te dati čitateljima recepte delicija u kojima će navijačice uživati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara