Ecija otkrila tajnu seksi izgleda: Najefikasnije se uvijek pokazalo zatvoriti usta na vrijeme

Ecija otkrila tajnu seksi izgleda: Najefikasnije se uvijek pokazalo zatvoriti usta na vrijeme

Foto: Instagram

VODITELJICA Ecija Ivušić privlačila je mnogo pažnje na otvorenju preuređene Gradske kavane. Naporan rad u teretani kojim se često znala pohvaliti na Instagramu očito se isplatio, a seksi voditeljica bila je pravi magnet za poglede. Fotografije njenog seksi izdanja možete pogledati ovdje.

"Kad sam se preselila prije godinu dana u zgradu u kojoj se ulaz do nalazi teretana, rekla sam nema izgovora, to je sad to i ako sad ne počneš vježbati nećeš nikada. Stvarno sam se zakačila, to mi nije samo obveza, nego i uživam u tome, a još mi je draže što mi je blizu", rekla je.

Onima kojima je vrijeme od prošlog ljeta brzo proletjelo, pa se sad brinu kako će izgledati u kupaćem kostimu, Ecija poručuje da nema načina kako ekspresno doći u formu.

"To je nažalost tako, nema tu puno filozofije. Treba početi na vrijeme. Postoje skupi tretmani, ali ništa od toga. Ljudi moji, najefikasnije se uvijek pokazalo zatvoriti usta na vrijeme, odložiti žlicu i barem malo uvesti fizičke aktivnosti", ističe voditeljica i dodaje da ne moramo svi biti manekenski mršavi.

Kad nije u teretani ili na televiziji, vrijeme provodi s prijateljima i dečkom.

"Ljubav je super. Konstantno je dobro i sve je super. Ja sam zadovoljna i nadam se da će tako i ostati", kratko nam je rekla.

Razgovorljivija je bila kad smo je upitali o planovima za ljeto.

"Cijeli osmi mjesec sam zasad slobodna, pa mislim da ću to jako dobro iskoristiti kod sebe na Korčuli, sa svojim roditeljima, u svojoj kući. Planiram se odmoriti i sunčati, a nadam se da će vrijeme biti bolje nego prošle godine. Lani sam išla u solarij dva mjeseca prije, a izgubila sam boju na moru", ispričala je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara