Epilog kakvom se nije nadala kad ju je nogirao prije 30 godina

Epilog kakvom se nije nadala kad ju je nogirao prije 30 godina

Foto: Facebook

ZANIMLJIVA ljubavna priča Mandy Ashforth i Barrieja Moata dobila je sretan završetak.

48-godišnju Mandy i 50-godišnjeg Barrieja povezao je Facebook 30 godina nakon što je Barrie prekinuo njihovu kratku ljetnu romansu.

Upoznali su se na odmoru 1982. godine kada je Barrie imao 19, a Mandy 17 godina. Proveli su zajedno nekoliko tjedana i jednog dana dogovorili susret na autobusnoj stanici. Barrie se nije pojavio, a slomljena Mandy čekala ga je nekoliko sati.

2013. godine Mandy je na Facebooku tražila servis za popravak ribičkih štapova i slučajno nabasala na Barrieja i njegov biznis s ribičkom opremom. Poslala mu je zahtjev za prijateljstvo i tada je ponovno počela njihova ljubavna priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mandy i Barrie postali su muž i žena 16. srpnja, a intimnoj ceremoniji vjenčanja prisustvovalo je 60 gostiju, piše Daily Mail.

"Bilo je bolje nego što sam očekivala, vjenčanje iz bajke. Imala sam veliku bijelu haljinu. Teško je povjerovati da smo se našli nakon svih tih godina razdvojenosti i da smo sada u braku", rekla je Mandy i priznala da nikada nije prestala razmišljati o svojoj prvoj ljubavi.

Barrie ni danas ne zna zašto se nije pojavio na zakazanom sastanku, ali drago mu je da mu se Mandy javila na Facebooku.

"Nemam pojma zašto se nisam našao s njom, stvarno se ne sjećam. Inače ne prihvaćam ženske zahtjeve za prijateljstvo na Facebooku osim ako nemaju veze s mojim poslom. Sve se činilo predobro da bi bilo istinito. Oboje smo znali da smo upoznali pravu osobu, samo bih volio da sam to znao i prije 30 godina", rekao je Barrie.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara