Eurosong: Hrvatska i BiH se penju na kladionicama, Rambo Amadeus pao na zadnje mjesto

Foto: Screenshot/YouTube

KAKO je ostalo tek nekoliko dana do početka Eurosonga u Azerbajdžanu, a pripreme za nastup na pozornici u Bakuu su u velikom jeku, naša predstavnica Nina Badrić nakon jučerašnje probe nastupila je i na azerbajdžanskog nacionalnoj televiziji Ictimai.

Domaćini Azerbajdžanci ustupili su hrvatskoj delegaciji prostor za probu na Odlar Yurdu Sveučilištu, gdje se radilo na uvježbavanju scenskog nastupa. Već u subotu Ninu očekuje druga proba u kristalnoj areni  gdje će do  izražaja doći cjelokupan nastup, režijske korekcije koje je zatražila hrvatska delegacija te predstavljanje svih kostima izvođača na sceni pod punom rasvjetom.

Nina se sa svojom pjesmom nakon toga te novinske konferencije koju je održala u srijedu u Bakuu popela na kladionicama za tri mjesta.

Valja istaknuti kako je Hrvatska prije nekoliko dana držala 30. mjesto kladionica, ali se do danas popela na 27. mjesto. Srbija je ostala na svojoj čvrstoj, 4. poziciji dok se Bosna i Hercegovina popela na 21. mjesto. Jedini pad na kladionicama ima Crna Gora sa svojim predstavnikom Rambom Amadeusom koji se nalazi na zadnjem, 42. mjestu kladionica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara