Facebook vam je u profilu promijenio e-mail: Pogledajte kako vratiti staru adresu

Facebook vam je u profilu promijenio e-mail: Pogledajte kako vratiti staru adresu

Screenshot: Facebook

PROMJENA e-mail adrese u @facebook.com došla je bez najave, a poželjet ćete je promijeniti što prije kako bi vas drugi ljudi mogli kontaktirati na pravoj adresi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetit ćemo da je prije nekog vremena Facebook svojim korisnicima omogućio korištenje e-mail adresa koje nitko nije upotrebljavao. Bila je to jedna od mnogih opcija popularne društvene mreže koja se mogla potpuno ignorirati. Ionako su mnogi već imali otvorenu e-mail adresu i nisu željeli još jednu. Kad nam je netko poželio poslati e-mail, jednostavno je otišao na naš profil gdje se vrlo lako mogla pronaći adresa.

Ako danas pogledate svoj profil na Facebooku, vidjet ćete da je e-mail adresa promijenjena u @facebook.com koja vas vodi direktno u inbox. Pokušaj je to Facebooka da svojoj e-mail usluzi pridoda veću važnost.

Srećom, ovaj potez Facebooka vrlo je lagan za promijeniti. Na svom Timelineu kliknite na "O meni", na "Kontakt podacima" odaberite "Uredi". Tu ćete moći odabrati koja ili koje e-mail adrese budu vidljive korisnicima koji dođu na vaš profil. Za kraj, kliknite na "Spremi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara