Fantastično iznenađenje u središtu dirljive priče o posvojenju

Screenshot: YouTube

NEKA su iznenađenja fantastična, a neka spadaju u kategoriju onih koja se ne zaboravljaju niti godinama nakon što su se dogodila. Ovo je jedno od njih.

Naime, u priloženoj snimci koja je objavljena na YouTubeu još 2009. godine prikazano je fantastično iznenađenje koje su tada 11-godišnjoj posvojenoj kćeri priredili njezini roditelji - omogućili joj susret s 18-godišnjom "sestrom" iz sirotišta s kojom je odrastala i od koje je bila razdvojena kad su je roditelji posvojili.

Njih se dvije "nisu vidjele godinama", a video ponovnog susreta postao je hit na internetu otkad ga je prošlog tjedna na Redditu objavio brat djevojaka, koji se predstavlja nadimkom Picklwarrior. Naime, priča ima i nastavak: mama i tata obitelji Taylor odlučili su posvojiti i stariju djevojku kako bi odrastala u okruženju u kojem joj je i mjesto - s najbližima, prenosi Huffington Post.

Picklwarrior je uz objavu napisao i da video ne priča čitavu priču te je nadopunio riječima: "Znali smo da će njezina posvojena sestra uskoro izaći 'izvan sustava', a s 18 godina svatko može biti posvojen. Ta je kutija stajala u dnevnom boravku mjesec dana kako bi se 'nabrijalo' očekivanje do dana kad ga mlađa sestra može otvoriti. Otišli smo po njezinu sestru na avion i sve pripremili kao iznenađenje. Mjesec dana kasnije finalizirali smo dokumente za posvajanje".

U obitelji Taylor trenutno je čak 15-ero djece, od kojih je samo dvoje biološko. Na upit zašto je obitelj posvojila toliko djece sa spomenutog je profila stigao odgovor: "Jer djeci treba dom, a ne postoji dovoljno ljudi koji ih želi uzeti pa to radimo mi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara