Fotografija govori tisuću riječi: Njegova briga za bolesnu baku dirnula je mnoge

Fotografija govori tisuću riječi: Njegova briga za bolesnu baku dirnula je mnoge

Foto: Facebook

FOTOGRAFIJA mladića koji brine o svojoj 87-godišnjoj baki obišla je cijeli svijet i skupila stotine tisuća lajkova, a u ovom trenutku prepuni su je zidovi na Facebooku.

Naime, radi se o Giancarlu Muriscianu koji je na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako brine o svojoj baki Antoniji koja boluje od Alzheimerove bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sliku je objavio početkom godine, a do danas je, samo na njegovom profilu, skupila preko 470 tisuća lajkova i 50 tisuća dijeljenja.

Uz fotografiju je napisao da je ovo bio jedan od "najboljih trenutaka u njegovom životu" iako mu slama srce to što je njegova baka bolesna i često nije u stanju prepoznati ga.

Fotografiju je postavio kako bi "bez srama i straha“ podsjetio ljude da bi "trebali živjeti svoje živote", a njegova poruka za 2015. je da ljudi "uvijek budu prisutni", ne samo kako bi zaštitili i utješili one oko sebe, već kako bi ih "usrećili i nasmijali".

U razgovoru s talijanskim medijima, Giancarlo je rekao kako je odrastao s bakom i djedom i sada osjeća odgovornost za njih i želi im uzvratiti svu pažnju i ljubav koju su mu dali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara