Frizerke gole šišale klijente sve dok nije upala policija

Frizerke gole šišale klijente sve dok nije upala policija

Screenshot: YouTube

RUSKA policija napravila je raciju u jednom frizerskom salonu u Moskvi nakon što je otkriveno da su frizerke klijente šišale potpuno gole.

Za 500-njak kuna klijenti su mogli uživati u golom šišanju koje je navodno bilo toliko popularno da se red stvarao na ulici, prenosi Metro.

Ali, popularnost ih je na kraju i uništila - pijani klijenti znali su zamijeniti vrata pa pokušavati ući u obližnji centar za autističnu djecu. Ludmila Mihailova, ravnateljica centra, kazala je: "Nismo više mogli djecu puštati da se igraju na igralištu, pojavljivalo se puno pijanih muškaraca koji su pokušavali ući u zgradu".

Jedan je policajac bio u salonu praveći se da je mušterija kako bi razotkrio navodno dilanje droge, ali bio je u šoku kad su mu ponudili dodatnu uslugu za vrijeme koje je za 1000 kuna i on mogao biti gol za vrijeme šišanja.

Redoviti klijent Sergej Voronov kazao je: "Kad uđeš dočeka te djevojka s velikim sisama koja nudi šalicu kave i flertuje s tobom. Svjetla su prigušena i onda vam počnu nabrajati usluge koje nude. Osim frizura, rade i manikure i pedikure. Što duže sjedite na stolcu to više morate platiti".

Voditelji salona odbacili su optužbe da je ono što nude prostitucija, budući da se frizerke ne seksaju s klijentima.

Ipak, snimka koju je snimio spomenuti policajac pokazuje da mu je ponuđena opcija dodatnog vremena s djevojkom koja ga je ošišala - po cijeni od 4000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara