George Michael skriva se od prijatelja nakon misteriozne bolesti

George Michael skriva se od prijatelja nakon misteriozne bolesti

Foto: Splash

BAREM tako tvrde britanski tabloidi.

Naime, pjevač se u javnosti nije pojavio od svibnja, kad je hitno prevezen u bolnicu zbog nepoznate bolesti. A sad su njegovi prijatelji zabrinuti za njega jer je "nestao s radara" i potpuno se izolirao od svih. Mirror piše da 51-godišnji pjevač dozvoljava samo svojem najboljem prijatelju i koautoru Davidu Austinu da ga posjeti u njegovoj londonskoj vili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ljudi su zabrinuti za njega. Jednostavno je odrezao sve kontakte sa svima", kazao je pjevačev "prijatelj" za Mirror. Ove godine Michael je objavio i da je prekinuo sa svojim dečkom Kennyjem Gossom, nakon što su bili zajedno 15 godina pa tabloid (i prijatelj) nagađaju da sve ima neke veze s tim: "Kenny ga je tjerao na druženje s ljudima - čak i ako je to značilo samo odlazak u kino ili na večeru. Nije izašao mjesecima, srami se ožiljaka na grlu i glavi, koje ima od nesreće, a i udebljao se".

Posljednje obraćanje Georgea Michaela fanovima bilo je na njegov rođendan 25. lipnja preko Twittera, kad je napisao: "Pozdrav dragi moji, hvala svakome od vas na željama. Tako sam sretan, Raspjevani Grk!".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara