Gibonnijev koncertni spektakl koji se ne propušta

Foto: PR

ZA SAMO nekoliko dana Gibonni će zapjevati u Opatiji, u sklopu ovogodišnje Ljetne pozornice.

Svestrani glazbenik, koji je nakon velikog uspjeha svog posljednjeg “domaćeg” albuma “Toleranca” snimio i album na engleskom jeziku u suradnji s velikim imenima svjetske glazbene scene, te s kojim je postigao velike uspjehe i na europskom tržištu, sve će nas počastiti glazbenim spektaklom u Opatiji. Koncert je od milja nazvan “Family date”, iz više razloga.

Jedan od tih razloga je što je dio repertoara za koncert birala sama publika, Gibini “face” prijatelji, a kako ih on odmilja zove “moja familija”. Drugi je pak, nastup brojnih gostiju, opet Gibinih velikih prijatelja koji su mu isto tako gotovo obitelj. Za sada je objavljeno gostovanje Vlatka Stefanovskog i Stephanie Sounds, solistice najpoznatijeg gospel zbora u Engleskoj, “The London Community Gospel Choir”.

Svi mi, uživat ćemo u brojnim glazbenim hitovima, što onima iz Gibine mladosti i početka stvaranja, a što onima puno novijeg datuma. Velikom koncertu posebno se veseli i sam Gibonni, koji je tijekom proteklih godinu dana održao veliki broj koncerata u inozemstvu (Beč, Budimpešta, Prag, Amsterdam…I dr.). Također, ovo ljeto održan je I koncert u zadarskim Jazinama gdje je Gibo nastupio uz Deep Purple.

U eteru je trenutno aktualan Gibonnijev singl “Non credere” , koji je suradnja s talijanskim pjevačem Danilom Sacco, pjevačem grupe Nomadi. To je talijanska verzija pjesme “She said”, objavljene na albumu “20th Century Man”. Za ovu pjesmu, ovih dana očekuje se I premijera video spota.

Sve Vas pozivamo da se pridružite Gibonniju i gostima na glazbeni-scenskom spektaklu u Opatiji, u subotu 30. kolovoza. Svoje ulaznice možete potražiti na ticketshop.hr, festivalopatija.hr i Dallas Music Shop Rijeka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara