Gledatelji su ovaj video proglasili "najgorim na YouTubeu": I ne pretjeruju, zaista je toliko grozan!

Gledatelji su ovaj video proglasili "najgorim na YouTubeu": I ne pretjeruju, zaista je toliko grozan!

Screenshot: EBaum's World

KADA stotine tisuća gledatelja diljem svijeta vaš video proglasi "najgorim na videom YouTubeu", vjerojatno ste učinili nešto neopisivo grozno jer konkurencija je izuzetno jaka.

No, studentima sveučilišta Loughborough to je pošlo za rukom, a njihov video koji je u isto vrijeme neduhovit, beživotan, loše snimljen, usiljen i uz sve je to i očajna obrada pjesme "La La La" Naughty Boya, zamišljen je kao promotivni spot koji bi potencijalnim studentima pomogao da se odluče baš za njih. Zašto? Jer su tako "otkvačeni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naravno, to ne samo da im nije pošlo za rukom već su u kratkom vremenu, nakon što se video pojavio na YouTubeu, dobili toliko negativnih kritika, a nije im pomoglo ni ukidanje komentara.


Jedan je student u komentarima napisao da ozbiljno razmišlja o tome da povuče svoju prijavnicu.

Nakon što se priča proširila medijima, predsjednik studentskog vijeća Josh Hurrell priznao je da video nije ispao onako kako su zamislili, ali dodaje i da ga ljudi ne bi ni trebali ozbiljno shvaćati.

No, u jednom su bez ikakve sumnje uspjeli - imaju viralni hit. Štoviše, čak i nakon što je izdavačka kuća uklonila zvučni zapis zbog kršenja autorskih prava, video se nastavio širiti društvenim mrežama, a mnogi ističu kako u ovoj strahoti prepoznaju neupitnu "trash kvalitetu".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara