Glupo je, opasno i nema apsolutno nikakvog smisla: Je li "frosting" novi hit?

Foto: Facebook

IAKO je u ovoj fazi još teško predvidjeti koje će razmjere poprimiti sljedeća suluda internetska pomama, tzv. "frosting" ima sve predispozicije da se pridruži plankingu, portingu i milkingu - glupo je, potencijalno opasno, nema smisla i iz dana u dan ima sve više fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, za početak valja objasniti o čemu je riječ. Naime, "frosting" uključuje odijevanje u svoju ljetnu odjeću i fotografiranje na snijegu, ali pod uvjetom da se na tim fotografijama bavite svojim omiljenim ljetnim aktivnostima. Neki bi rekli da je to i prava bijela zabava za bijelo smeće.Trend je započeo još prošle zime u Montani, ali nije stekao "svjetsku slavu" sve do ove godine kada su na njihovu Facebook stranicu počele pristizati fotografije iz svih krajeva svijeta. Skupini lokalnih stanovnika dojadio je snijeg i odlučili su odjenuti svoju ljetnu odjeću i ponašati se kao da je sredina kolovoza. Otvorili su svoju stranicu i tamo objavili svoje fotografije na kojima igraju golf, sunčaju se ili rade stoj na rukama u kupaćim kostimima.

U svakom slučaju, frosting ima potencijal postati trend "velik" kao planking, ali pitanje je hoće li se to dogoditi. Kritičare pokreta je svakako razljutio jer mnogi su zaključili da je sve u redu kad u svoje sulude pothvate ne počnu uključivati djecu što bi se moglo pokazati lošim za njihovo zdravlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara