Godišnje zaradi i do 500 tisuća dolara: Upoznajte Michaelu Weeks, dvojnicu Britney Spears

Godišnje zaradi i do 500 tisuća dolara: Upoznajte Michaelu Weeks, dvojnicu Britney Spears

Foto: isthisbritney.com, Facebook

JEDNA je 24-godišnja konobarica pronašla doista zanimljiv način da unovči svoj fizički izgled. Naime, Michaeli Weeks mnogi su prijatelji govorili da fizički podsjeća na pop princezu Britney Spears, te je zbog toga napustila posao koji je imala i odlučila nastupati kao pjevačičina dvojnica. Od tog je trenutka prošlo sedam godina, a Michaela se, osim zanimljivim angažmanima, može pohvaliti pozamašnom svotom na bankovnom računu, dvije luksuzne kuće i vozni park. Michaela nastupa po klubovima širom svijeta i izvodi najpopularnije pjesme i nastupe u identičnim kostimima koje je nosila Britney, prenosi International Buisness Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"S 19 godina kupila sam svoju prvu kuću. Nisam mogla vjerovati koliko mi je uspjeha  donijela činjenica da sličim Britney. Ne mogu ni zamisliti kako bi moj život izgledao da ona nikada nije postala slavna,doista sam sretna zbog toga što jest. Inače sam velika obožavateljica Britney kao ličnosti, ali i njene glazbe. Na kraju krajeva, bilo bi ružno da ne volim nekoga zahvaljujući kome sam postigla toliko toga", rekla je Michaela.

Michaela nastupa na različitim događajima, poput rođendana, vjenčanja ili na zabavama u klubovima.
"Kad Britney izda novi singl moram odmah naučiti tekst i koreografiju. U periodu kad je Britney obrijala glavu i nizala skandale u mojoj karijeri je došlo do zatišja, ali odmah nakon izdavanja novog albuma telefon je počeo zvoniti i nastupi su se opet nizali", naglasila je "lažna" Britney.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara