Grafiti, rupe u zidovima i bacanje klavira kroz prozor: Još jedan "Project X" tulum

Foto: Twitter, Facebook

NAKON što je Sarah Hines majku Esther nedavno upitala može li na proslavu svog 15-og rođendana pozvati neke prijatelje, nije ni slutila u što će se njena zabava pretvoriti. Razloga za brigu nije trebalo biti, jer je na proslavu trebalo stići maksimalno dvadesetak ljudi, alkohol je bio zabranjen, a sve je trebalo završiti već oko deset sati. Prvi gosti na proslavu u Essexu stigli su oko sedam navečer. Pola sata kasnije, zvono na vratima obavijestilo ih je da su i ostali gosti stigli.

No, umjesto školskih prijatelja slavljenice, ispred vrata je stajala grupa od najmanje stotinjak ljudi. Majka koja je otvorila vrata isprva je samo stajala i gledala u njih, a zatim ih nevoljko pustila unutra, prenosi Daily Mail."Iako mi je instinkt govorio da je to pogrešno, rekla sam im da uđu i maknu se s hladnoće. Bilo ih je mnogo, mislila sam da će uzrujati susjede. No, tek kad su ušli unutra, počeli su pravi problemi. Unijeli su gomilu alkohola skrivajući ga u vrećicama čipsa i torbama. Sve se u trenu oka otelo kontroli", rekla je uzrujana Esther.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako ih je pokušala urazumjeti, njena misija bila je uzaludna. Do 20:30 u njihovom je domu bilo oko 800 razularenih tinejdžera koji su malo pomalo počeli uništavati sve oko njih. S drugog su kata u vrt bacili klavir, ostavili su grafite na zidovima, golemu rupu u podu te uništili gotovo sve pokućstvo napravivši oko 30 tisuća funti štete.Tulum se raščistio prije dolaska policije koju je Ether gotovo istog trenutka zvala. Kako se tvrdi u policijskom izvješću, informaciju o proslavi Sarah je objavila na Facebooku, misleći kako će ona zanimati samo njene poznanike. No, 800 znatiželjnika željnih dobre zabave ipak je našlo svoj put do njene kuće.

"Ovo je dosita nevjerojatno, kao da mi je kroz kuću prošao uragan Sandy. Ne znam kako ćemo platiti štetu, jer nam osiguranje ne pokriva ovakve slučajeve. Ne znam što je to s današnjim generacijama, svi žele samo piti i uništavati, čini mi se da se više nitko ne zabavlja na normalan način", izjavila je Esther.Ipak, ovo nije prvi slučaj ovakvog "upadanja" na zabavu. U lipnju su dvojica 22-godišnjaka organizirali party za 600 ljudi u jednoj praznoj vikendici na jugu Francuske, dok je na rođendan jedne tinejdžerice iz Nizozemske u rujnu došlo čak 400 ljudi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara