"Grupa podrške" Tatjani Dragović na Fejsu: "Možda bi bila bolje da su te slikali u haljini od sinoć, ali nije loše"

Foto: Screenshot/ Facebook, Screenshot/Forum.hr

NAKON što je Story ekskluzivno u utorak objavio vijest kako Tatjana Dragović ima mlađahnog 24-godišnjeg dečka Marka Šimića koji igra u jednom mađarskom niželigaškom klubu, oko cijele afere digla se velika medijska prašina. Tatjana i Goran ne javljaju se novinarima, ali su zato istu večer kad je časopis objavio svoju ekskluzivu, svi troje zajedno - Tatjana, Goran i Marko bili u kafiću Velvet u Zagrebu, što je također prenio Story.

Idući dan, u srijedu ujutro Tatjana je na svom Facebook komentaru s Markom Grubnićem i Vanjom Mamić komentirala medijske napise, a Vanja joj je između ostalog napisala i slijedeće: "Mrvice... super si mi ispala... možda bi bila bolja ona haljina od sinoć da su te u njoj poslikali, ali i ovako nije loše... Zato uvijek moraš biti spremna za naslovnicu!!!!! A i frizuru sam ti mogla napraviti za naslovnicu, pa me drugi put na vrijeme zovi da budeš kompletno sređena! Eto odem za vikend u Hamburg i onda nastupiš nespremna... ali mrviceeeee... neka teeee!".

Modni Mačak pak je komentirao kako Tatjana ne razmjenjuje nježnosti s Markom već mu s lica briše kečap od hamburgera iz fast food restorana. Mačak piše: "Sve znam, bio sam prisutan... Išli smo s rolanja i ja sam inzistirao na McDonaldsu... Samo ne znam tko je mene izrezao sa slike, valjda se nisam uklapao u priču... A bio sam baš cool obučen... Ne kužim" te kasnije dodaje: "To je bila nedjelja, jedini dan kad smijem jesti u McDonaldsu, i sad mi je prisjeo".

Čini se kako su se Vanja i Marko zbog nedostatka medijske pažnje, ali i zbog ljubavi prema prijateljici odlučili našaliti na Facebooku. Tatjana im je tijekom prepiske zahvalila na potpori komentarom: "Koliko ja vas sve obožavam... Totalno ste poremećeni baš kao i ja <3".Osim toga, forumaši su još davno pisali o ovoj aferi, a komentirali su je i neposredno prije objave. Posljednji puta 28. svibnja: "Tatjana Dragović ima lovera... i priprema se da ostavi onog patnika", napisala je Sophiella dok je Mrsavicaaa odgovorila: "To smo već naučili, neki mladi fudbaler".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara