HRT tražio erotsku emisiju u kojoj "voditelji zavode goste i jedni druge", dobili tri ponude

HRT tražio erotsku emisiju u kojoj "voditelji zavode goste i jedni druge", dobili tri ponude

Foto: Victoria's Secret

HRT JE na poziv za javnu nabavu programa od neovisnih proizvođača dobio ukupno 204 ponude, najviše za "kratke formate" o znanosti i obrazovanju te zabavne emisije, ali i tri ponude za erotsku emisiju kao planiranu novost u programu javne televizije.

Kako je stajalo u pozivu, HRT je tražio emisiju o erotici koja će "na moderan, informativan, provokativan i senzualan način kod gledatelja poticati radost življenja i ljubavi. Strastveno napravljena emisija o strastima, u kojoj voditelji zavode goste i jedni druge". U pozivu nije bilo nikakvih ograničenja, osim zakonskih, a jedini uvjet je bio da se emisija ne smije odvijati u klasičnom televizijskom studiju.

Erotska emisija je predviđena za emitiranje na Trećem programu HTV-a kojem je urednik Dean Šoša, a planirano je dvadesetak polusatnih epizoda koje bi se prikazivale iza 23 sata.

Šoša je prije zatvaranja poziva za nabavu programa kazao da je interes za erotsku emisiju velik jer, prema njegovim riječima, gledatelje naizgled više zanima politika što nije istina jer je ljudima erotika puno važnija od politike.

Naglasio je i da je erotika najdemokratskija stvar na svijetu, da buduće autore neće ničim sputavati te da voditelji erotske emisije na HRT-u može biti bilo tko.

Na HRT-u dosad nisu odgovorili tko im je ponudio erotsku emisiju i za koju cijenu jer ističu da je obrada ponuda u tijeku, ali kako se doznaje iz Udruge nezavisnih TV producenata, nitko od njihovih članova nije se odazvao na taj dio HRT-ova poziva.

Na natječaj koji je bio otvoren do 25. svibnja za emisiju o obrazovanju i znanosti stiglo je 76 ponuda, a po brojnosti slijede ponude za zabavnu emisiju kojih je pristiglo 44.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara