Ida Prester brani Tatjanu Jurić: Kladim se da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova

Ida Prester brani Tatjanu Jurić: Kladim se da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova

Foto: Index

TATJANA JURIĆ ovih se dana našla u problemima zbog stava o ulozi dijaspore u izboru Kolinde Grabar-Kitarović koji je iznijela na svom profilu na Facebooku.

Međutim, ovog se puta nije radilo o pukom neslaganju neistomišljenika ili vulgarnim desničarskim ispadima već ozbiljnim prijetnjama smrću od kojih je dio završio u komentarima statusa koji je Tatjana naknadno izbrisala, a dio je pristigao u inbox.

Podsjetimo, radilo se o statusu u kojem je Tatjana napisala: "Uz ovakvu ljevicu, što će ti desnica... Bilo kako bilo, odoh na spavanje. I to sve zbog gospođe u najbližoj nam dijaspori koja je glasovala 'da bi imala višu penziju iz HR'. Neka mi se slobodno javi pa da idući mjesec umjesto mene plati sva moja davanja u državni proračun RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ove se države jedino treba iseliti u dijasporu i svakih se nekoliko godina dobro zaj... u ime matice zemlje. Prvoj HR predsjednici u duhu demokracije, čestitam! Sad idem spavati da se mogu na vrijeme dignuti za posao. Mora se pošteno zaraditi honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju".

A sad je ubranu kolegici stala pjevačica i voditeljica Ida Prester koja je na svojem profilu na Facebooku napisala:

"Meni ovo što se događa Tatjani nije nevažna stvar. Podsjetilo me koliko smo se svi usrali. Jer dam se kladit' da Thompsonu nitko ne prijeti zbog njegovih stavova, pristojni ljudi se tim ne bave. A naše ako igdje pisneš, riskiraš ovakav linč. Zato šutimo, ja prva, ne da mi se, dosta sam dobila po nosu u životu.

Samo se nadam da ak' opet krene neka ozbiljna frka, da se nećemo i dalje pravit' glupi i skrivat' po mišjim rupama.

Podrška za Tatjanu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara