Ima samo 30 godina i nije fakultetski obrazovana: Ona je najmlađa milijarderka u Americi

Ima samo 30 godina i nije fakultetski obrazovana: Ona je najmlađa milijarderka u Americi

Screenshot: ESPN2

BLOOMBERG je nedavno objavio članak o Lynsi Torres, 30-godišnjoj vlasnici lanca fast food restorana In-N.Out Burger, a riječ je o najmlađoj milijarderki u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Torresova nema diplomu, a nije prošla ni obuku za voditelja restorana, ali In-N-Out Burger ima preko 280 restorana u pet američkih država, a vrijednost lanca procjenjuje se na nešto više od milijardu dolara.

In-N-Out Burger 1948. osnovali su njena baka i njen djed, Esther i Harry Snyder, u Baldwin Parku, a mali se štand od tada pretvorio u golemi lanac poznat po svojim hamburgerima u kojima se koriste samo svježi sastojci, a specifično je i to da njihova ambalaža krije diskretno smještene citate iz Biblije.

Bloomberg je prošle godine otkrio još nekoliko "tajnih milijardera". Tu je 70-godišnja Ellie Marshall koja je četvrta najbogatija žena Amerike zahvaljujući 15-postotnom vlasničkom udjelu u Koch Industries, a otkrili su i da je četvero unučadi zloglasnog nacističkog kancelara Josepha Goebbelsa također došlo do statusa milijardera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara