"Imam zavidnu sposobnost slušanja i pružanja oralnog seksa": Ozbiljno shvatio prijavu na ljubavni oglas

Foto: Shutterstock, Imgur

KAD je jedna američka studentica na Facebooku iz šale objavila da traži dečka, bila je svjesna da će to uzrokovati mnoge provokativne poruke ili telefonske pozive. Ipak, jedan je "udvarač" njenu objavu shvatio vrlo ozbiljno. Nakon što je pročitao njen "oglas", mladić je odlučio djevojci napisati pismo i gurnuti ga ispod vrata njene sobe u studentskom domu.

No, umjesto pisma prepunog romantičnih rečenica, djevojka je dobila precizne, detaljne rečenice kojima bi se većina nas poslužila prilikom prijavljivanja na kakav oglas za posao.
Tako se "aplikant za poziciju dečka" hvali svojim vještinama kao što su "maznost, tolerancija prema kupnji", te zavidnim "sposobnostima slušanja i pružanja oralnog seksa".Njegova aplikacija završava riječima: "Iskreno se nadam kako ću dobiti priliku da surađujem s tobom, tvojim prijateljima i tvojom obitelji". Djevojka je postavila sliku na stranicu Imgur, a većina reakcija koje je dobila bile su usmjerene na preporuke da "aplikantu za dečka" da priliku i izađe s njim. Hoće li se to doista i dogoditi, djevojka još nije odlučila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara