Index vas vodi na Špancirfest

Index vas vodi na Špancirfest

Foto: Press

OD DANAS su u prodaji ulaznice za koncerte ne ovogodišnjem Špancrfestu (23.08. – 01.09.). Ipak, i ove su godine, svi programi, osim koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici te predstava komedije, besplatni. Prvi kupci festivalskih ulaznica, koje su u ograničenoj količini, ostvaruju i popust od 30 posto.
 
Cijena višednevnih festivalskih ulaznica (koje vrijede za sve koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici) ostala je ista kao i lani:
 
- vikend ulaznica (petak, subota, nedjelja) - 60,00 kuna
- festivalska ulaznica 150,00 kuna
 
Cijena dnevnih festivalskih ulaznica također ostaje na prošlogodišnjoj razini – 30 kuna, osim za koncerte 25.08. (Triggerfinger, Buraka Som Sistema, Sagan), 29.08. (Skunk Anansie) i 30.08. (Gibonni), za koje će cijena biti 70 kuna.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena ulaznica za predstave komedije ostaje 40 kuna.
 
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Kako bi ulaznice za glavnu festivalsku pozornicu na Starom gradu bile još dostupnije, od 11.07. do 01.08. cijena višednevnih ulaznica bit će umanjena 30 posto (festivalska ulaznica, pa će festivalska ulaznica koštati samo 105,00 kuna, a vikend ulaznica – 42 kune.
 
U prodaju će po tim cijenama biti pušteno 1000 festivalskih ulaznica i 1000 vikend ulaznica (500 za prvi vikend i 500 za drugi vikend), stoga požurite s kupnjom.

Index dvoje najbržih nagrađuje jednom festivalskom ulaznicom (koja vrijedi za sve koncerte na glavnoj pozornici Špancirfesta), a sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima na index.nagrada@gmail.com i naslovom "Špancirfest". Pobjednici će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara