Instagram rat razmaženih narko sinova: Gole žene, skupi auti i pozlaćeno oružje

Instagram rat razmaženih narko sinova: Gole žene, skupi auti i pozlaćeno oružje

Foto: Instagram

POZLAĆENO oružje, atraktivne žene u minijaturnim bikinijima i divlje mačke kao kućni ljubimci u posljednje su vrijeme uobičajena pojava na društvenim mrežama, kada su u pitanju potomci bossova meksičkih kartela.

Trend su navodno započela djeca bjegunca El Chapa, a sada se za titulu narko kralja Instagrama i Twittera bori mlađarija većine bossova.

Fotografije koje svjedoče o abnormalnom bogatstvu i raskalašenom načinu života uglavnom stavljaju pod hashtagom #narcos i #narcostyle, a komentari svjedoče da bi se mnogi s njima istog trenutka mijenjali.

"I ja se želim uključiti u industriju. Molim vas, recite mi kako da počnem", tako za pomoć moli jedan od fanova, kojega ni najmanje ne brinu fotografije izrešetanih policijskih vozila objavljene na istim profilima.

Fanovi željni lagodnog života očito vide samo Versace nakit i krpice, Jaguare i privatne avione, a očito ih oduševljava i pozlaćeno oružje, a sigurno ne odmažu ni fotke El China, ili trećeg El Chapovog sina Joaquina Guzmana, koji tvrdi da je Paris Hilton samo "jedna od njegovih komada".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara