Isplatilo se: Nakon 13 godina planiranja i strpljivosti očev dar prepun uspomena rasplakao maturanticu

Isplatilo se: Nakon 13 godina planiranja i strpljivosti očev dar prepun uspomena rasplakao maturanticu

Foto: Imgur.com

ČINI se da otac Brenne Martin definitivno ne voli ići u kupovinu u posljednjem trenutku.

Ta se pretpostavka potvrdila u trenutku kad se doznalo da je Bryan Martin svojoj kćeri Brenne dar za maturu, koju je položila početkom ovog mjeseca, kupio prije trinaest godina. Čitavo to vrijeme uspijevao ga je držati skrivenim, a taj je "dirljiv, nostalgičan i pažljiv" dar Brennu rasplakao kad ga je napokon dobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dar, primjerak slikovnice Dr. Seussa, "Oh, The Places You'll Go!", ima vrijednost od otprilike 20 dolara, ali Brenni je bio "istinski neprocjenjiv", a razlog tome je što je unutra, među rimama Dr. Seussa komentare i komplimente zapisao svaki odgojitelj, učitelj i nastavnik kojeg je Brenna susrela kroz svoje odrastanje, prenosi Huffington Post.

"Uspio je ovu tajnu čuvati 13 godina, a očito su za to znali svi oko mene", napisala je Brenna koja je bila tako dirnuta da je priču o daru zajedno s fotografijama objavila na internetu gdje je ona inspirirala brojne mlade roditelje diljem svijeta koji komentiraju da će učiniti istu stvar.

Tata se također priključio komentarima na servisu Reddit: "Ne mogu vjerovati da je Brenna ovo objavila... oduvijek je bila svjetlo mog života. Ovo je bio samo malo znak pažnje pomoću kojeg sam joj to pokazao", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara