Ista ga je žena opčinila - dvaput: Zaboravio da mu je ona supruga i odmah joj se stao upucavati

Screenshot: YouTube

JEDNOM kad odaberete osobu svog života uvjereni ste da se više nikad nećete tako zaljubiti. Osim ako vam se to s istom osobom dogodi dvaput.

Ali, taj scenarij, toliko nevjerojatan da je mala mogućnost da vam je ikad pao na pamet, dogodio se Jasonu Mortensenu i to nakon operacije. Naime, kad se budio i još bio omamljen od anestezije, njegova je supruga, s kojom je u braku šest godina, stajala kraj njega i sve snimala.

On je nije prepoznao, ali, ne časeći časa, odmah joj se stao upucavati: "Jesu li te liječnici poslali? Čovječe, baš si bombon. Ti si najljepša žena koju sam ikad vidio, jesi li model? Tko si ti? Kako se zoveš? Ti si MOJA ŽENA?", samo su neke od rečenica koje joj je uputio dok mu je ona objašnjavala da još nije do kraja došao k sebi nakon operacije. Pogledajte što joj je još izgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A unatoč tomu što je ovaj scenarij prilično nevjerojatan, Jason je ispod videa koji je objavio na YouTubeu "nevjernicima" odgovorio: "Volio bih da se sjećam ovoga, ali bio sam potpuno izvan svega. Ona je bila uz mene svih pet operacija koje sam imao u šest godina braka. U posljednjoj sam imao komplikacije i nismo bili sigurni hoću li više ikad funkcionirati kao prije. Ona je ljubav mog života".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara