Ivan Zak i atraktivna Andrea Šušnjara rasplesali publiku na Rujanfestu

Foto: Vedran Tolić

VELIKI gastro - zabavni spektakl bliži se kraju.

Pretposljednjeg dana Rujanfesta svoje su koncerte održali Ivan Zak i grupa Magazin. Centralni šator bio je u znaku Ivana Zaka čiji je izlazak na Rujan pozornicu ispratio vrisak tisuće djevojaka koje su potom od riječi do riječi otpjevale sve pjesme ovog mladog glazbenika. Vidno oduševljen atmosferom, Ivan je odsvirao svoje najveće hitove i priuštio svojim obožavateljima sjajan koncert.

Grupa Magazin i njihova lijepa pjevačica Andrea Šušnjara bili su zaduženi za ludu zabavu na West pozornici. Pjesma s ovogodišnjeg Splitskog festivala, koja je već mjesecima na vrhu domaćih top ljestvica, "Isti ko ti" otvorila je ovogodišnji koncert grupe Magazin koji je trajao do dugo u noć, a Andrea je plijenila pažnju u kratkoj crvenoj haljinici.

Večeras će Rujan pozornicu zatvoriti Dražen Zečić koji će po prvi puta nastupiti na Rujanfestu, dok će na West pozornici "Ravnicu", "Domovinu", "Julišku" i brojne druge hitove zapjevati Miroslav Škoro.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus vozit će s četiri različite lokacije: Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tijekom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagajni po cijeni od simboličnih 20 kn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara