Izazov koji još nitko nije uspio savladati: Pojedite ovaj obrok od 8000 kalorija

Izazov koji još nitko nije uspio savladati: Pojedite ovaj obrok od 8000 kalorija

Screenshot: YouTube

CORNER CAFE u Portisheadu u blizini Bristola trenutno nudi doručak Monster Mega Challenge koji košta 15 funti (oko 150 kuna) i sadrži 8000 kalorija.

U njemu se nalazi ukupno 59 komada hrane i prije nego što prionete morate popisati suglasnost da jedete na vlastitu odgovornost. Ako prihvatite, pred vama će se naći po šest komada: slanine, jaja, kobasica, "crnog pudinga" (nešto kao krvavice) i popečaka od krumpira, dva omleta od po tri jaja, četiri porcije prženih krumpirića i gljiva, četiri pohana kolutića luka, četiri tosta, dvije kriške prženog tosta, dvije porcije ukuhane rajčice, dvije porcije graha i (presudno) polovica grilane rajčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izazivači imaju sat i pol da očiste tanjur, a uz hranu mogu birati između mliječnog frapea ili energetskog pića. Pravilo je da doručak ne smijete dijeliti, morate imati više od 18 godina i morate prestati jesti ako vam postane zlo.

Otkad je izazov postavljen pokušalo ga je izvršiti petero ljudi, ali nikome još nije uspjelo.

Onaj tko uspije imat će čast da njegova ili njezina fotografija visi u restoranu na "zidu šampiona", dobit će poklon bon za doručak, mini trofej i pobjednički prsten. I vrlo vjerojatno srčani udar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara