Izraelski premijer ne voli selfieje: Prestanite stalno fotografirati i uživajte u stvarnom životu!

Izraelski premijer ne voli selfieje: Prestanite stalno fotografirati i uživajte u stvarnom životu!

Foto: Guliver/Getty Images

IZRAELSKI premijer Benjamin Netanyahu nije poklonik "selfiesa", što je duhovito poručio predstavnicima sedme sile prije početka konferencije za strane novinare održane prošli tjedan u Jeruzalemu, prenosi Times of Israel.

U neformalnom razgovoru sa stranim novinarima održanom prošli tjedan u njegovu uredu u Jeruzalemu poručio im je da je on "slobodan čovjek, a oni tek robovi opsjednuti posjedovanjem gadgeta". Kritizirajući moderno društvo i njegovu opsesiju svakodnevnom potrebom za fotografiranjem Bibi je rekao: "Ja ne shvaćam današnji svijet. Svi neprestano nešto ili nekoga fotografiraju. Stalno slike, slike, slike... A kad onda žive?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smijeh novinara izazvalo je pitanje koje je izgovorio smrtno ozbiljna izraza lica: "Jesam li ja uistinu jedini u prostoriji bez ijednog gadgeta?"

Netko od prisutnih kazao je kako fotografiranje često nudi mogućnost da se dozna što se događa i "iza kulisa" što je korisnicima obično zanimljivo, na što je Netanyahu smo odgovorio: "Ma to je dosadno!"

Spretno se prebacujući s hebrejskog na engleski izraelski premijer, koji često promiče Izrael kao središte tehnologije i prisutan je na Instagramu prisutnim je novinarima poručio: "Prestanite stalno fotografirati i uživajte u stvarnom životu!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara