"Ja sam ubio Marilyn Monroe, morao sam"

"Ja sam ubio Marilyn Monroe, morao sam"

Foto: Wikipedia

BROJNI strani mediji prenose izjavu 78-godišnjeg Amerikanca po imenu Normand Hodges koji tvrdi da je radio za CIA-u te da je likvidirao 37 osoba, a među njima i Marilyn Monroe. Svoje je, navodno, priznanje odlučio podijeliti sa svijetom u trenutku dok leži u jednoj američkoj bolnici u teškom zdravstvenom stanju.

"Imali smo dokaze da je bila ne samo Kennedyjeva ljubavnica, već da je imala aferu i s Fidelom Castrom. CIA je zbog toga smatrala da Marilyn Monroe predstavlja opasnost za zemlju te sam dobio nalog za njenu likvidaciju. Bila je jedina žena na tom popisu na kojem je bilo ukupno 37 ljudi.

Njeno je ubojstvo trebalo izgledati kao samoubojstvo ili predoziranje. Ne kajem se, samo sam slušao zapovijedi, to mi je bio posao", ispričao je Hodges za World News Daily Report, te dodao:

"Ušao sam u njenu sobu 5. kolovoza, bila je noć, dok je spavala ubrizgao sam joj veliku dozu jakog sedativa pomiješanog s barbituratom. Umrla je odmah. Morala je umrijeti, zbog sigurnosti naše zemlje". No, njegova izjava prenosi se s rezervom jer je upitna vjerodostojnost priče s obzirom na činjenicu da se portal koji je objavio ovu vijest često poigrava s činjenicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara