Jane Seymour sa 62 godine pozirala u bikiniju: Mislila sam da se šale kad su mi to predložili!

Foto: JLP

NAKON što smo je nekoliko puta mogli vidjeti u fantastičnim izdanjima u uskim haljinicama, Jane Seymour otišla je korak dalje i u dobi od 62 godine odlučila pozirati u bikiniju.

Slavna glumica tako se skinula pred objektivom fotografa te pokazala kako njezino tijelo nevjerojatno izgleda u plavom bikiniju, a to joj je bio rođendanski poklon od sina i najbolje prijateljice. Njezin je najstariji sin fotku i snimio i to ispred obiteljske kuće u Malibuu, a o ovom je potezu glumica, inače baka troje unučadi, za Hello! ispričala: "Kad sam otvorila poklon od najbolje prijateljice i vidjela da je unutra bikini, mislila sam da je sve to jedna velika šala. A u tom sam duhu i pristala na snimanje. Rekla sam: 'Hajde, idemo dolje na plažu. Bez frizure, šminkanja, retuširanja. To je samo poklon jednog sina njegovoj majci i prijateljice prijateljici".

Nakon toga priznala je da za svoj fantastičan izgled može zahvaliti vježbanju, ali i operacijama (priznala je da je bila na operaciji povećanja grudiju prije 20 godina te na zatezanju kože oko očiju prije nekoliko godina). Osim toga kaže da zdravo živi, kombinira pilates, jogu, ples i gimnastiku, vožnju biciklom, dizanje utega i "malo golfa": "Nisam fanatična. Jedem, pijem i veselim se, ali i pazim na zdravlje. Jednostavno sam sretna što sam zdrava i općenito tako blagoslovljena u životu", kazala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara