Javno se odrekao svoje slavne djece: Goldie ih je zatrovala, za mene su mrtvi, ne želim ih više nikad vidjeti

Javno se odrekao svoje slavne djece: Goldie ih je zatrovala, za mene su mrtvi, ne želim ih više nikad vidjeti

Foto: Fame Fly

BILL HUDSON, bivši suprug Goldie Hawn i otac Olivera i Kate Hudson, neugodno se iznenadio na Očev dan kada je na Instagramu vidio fotografiju koju je objavio njegov sin.

Radilo se o fotografiji na kojoj se nalaze Bill, Oliver i Kate, a snimljena je prije 30 godina. Uz fotografiju je stajao i opis: "Sretan dan napuštanja".

Fotografija je postala viralni hit i započela online raspravu o tome zaslužuju li biološki očevi da ih se automatski naziva tatama.

Kate je nakon toga objavila i zajedničku fotografiju s novim partnerom Goldie Hawn, Kurtom Russellom i napisala: "Tata, jednostavno rečeno... Hvala ti. Sretan ti Očev dan. Volim te do mjeseca i nazad".

Isto je nedugo zatim učinio i Oliver.

Nakon toga krenuli su telefonski pozivi i Bill nije htio reagirati na napise sve do danas.

Tijekom intervjua Bill je dao intervju za The Mail u kojem se odrekao svoje djece.

"Poručujem im - slobodni ste. Imao sam petero djece, ali sad se smatram ocem troje. Više ne smatram Olivera i Kate svojom djecom", rekao je potreseni Bill.

"Zamolio bih samo da prestanu koristiti prezime Hudson. Više nisu dio mog života. Oliverova je objava bila zlonamjerna, zla i unaprijed smišljena. Za mene je mrtav, kao i Kate. Oplakujem njihov odlazak iako i dalje hodaju ovim svijetom".

Dodao je i da je njihova životna priča luđa od bilo kojeg filmskog scenarija, a Goldie je godinama tvrdila da ih je Bill napustio.

"Kad smo se rastali, nikad nije loše pričala o meni. No, kad se Kurt pojavio, priča se promijenila i ja sam postao zločesti vuk. Pitao sam je zašto to govori jer sve sam samo ne odsutni otac. Samo se nasmijala i rekla da priča tako bolje zvuči", rekao je Bill i dodao da je fikcija postala stvarnost i da je Goldie zatrovala djecu i okrenula ih protiv njega.

"Goldie je željela stvoriti mit o savršenoj obitelji s Kurtom i željela me se riješiti", rekao je Bill i dodao da je Oliverova objava bila kao "nož u leđa".

Objasnio je da je njihov brat uništila njezina želja za otvorenim odnosom i konstantne prevare koje on nije mogao podnijeti. Nakon što su se razveli, pojavio se Kurt i Goldie je htjela potpuno isključiti Billa iz njihovih života.

"Kad sam želio vidjeti djecu, ona bi ih privatnim avionom odvela u Colorado", govori Hudson i dodaje da im se javljao za svaki rođendan i slao im čestitke te da je donedavno smatrao da bi odnos s Oliverom mogao profunkcionirati i ponovno ih zbližiti.

"Samo sam ih nakratko napustio kad sam na osam mjeseci otišao u Portland kako bih snimio album. Želio sam im biti otac, ali to je iz godine u godinu, zahvaljujući Goldie, postajalo sve teže. Ne znam jesu li uopće dobivali pisma koja sam im slao", govori Hudson i nastavlja: "Oliver je ovo unaprijed smislio i objavio na Očev dan kad je znao da će me to najviše zaboljeti. Mogao me nazvati. Ako me želio istjerati iz svog života, uspio je. Ne želim ih više nikad vidjeti. Gotovo je".

Jedna od posljednjih zajedničkih fotografija bila je ona s Oliverova vjenčanja na kojem se pojavio i Bill što se nije svidjelo Kurtu i Goldie.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara